zarovka sipka kafe
#App   #Mobil   #Agile   #Redmine   #Fintech   #Scrum   #Selenium #PSD2   #WSP2   #PHP #SOAP

Webové aplikace a portály

Realizujeme rozsáhlé webové aplikace a portály, s jejichž vývojem máme dlouholetou zkušenost.

Vyvíjíme webové aplikace na míru a poskytujeme našim partnerům v této oblasti full-service. Máme za sebou projekty různých velikostí, od jednoduchých formulářů až po složité komplexní portály. Mezi úspěšně realizovanými aplikacemi najdete velké korporátní intranety, znalostní báze (knowledge databáze), informační systémy, konfigurátory, komunikační rozhraní, e-shopy, B2B portály, katalogy, redakční systémy, vysoce komplexní webové stránky a další.

Pro řízení projektů používáme moderní agilní způsoby vývoje založené na iteracích a vývojových fázích. Uplatňujeme řízení dle metodologií SCRUM, FDD či XP. Projektové a procesní řízení je standardizováno dle metodologie ITIL a PMI. Jsme připraveni své služby poskytovat v rámci celého životního cyklu SW aplikací.

Potřebujete webovou aplikaci na míru? Přijďte se poradit již s jejím návrhem, aby splňovala všechny vaše požadavky. Vytváříme kvalitní aplikace, které již vyzkoušel více jak milion návštěvníků. Rádi vytvoříme webovou aplikaci i pro vás.


Potřebujete poradit?

Máte dotaz ohledně našich služeb, nebo je vše jasné a chcete s námi začít spolupracovat na novém projektu? Neváhejte nás kontaktovat.

Zobrazit kontakty

Jaroslav Gongala

Projekt manager

Jarda má pod svými křídly primárně fintechové projekty. Má mnoho zkušeností díky kterým je schopen pomoct zákazníkovi ve všech směrech v rámci celého životního cyklu projektu.