zarovka sipka kafe
#Mapa   #GDPR   #Faktury   #Kudy   #Office   #Invoice   #Brno #Kde   #Kam   #Parking

Kudy k nám

Sídlíme v samotném centru města Brna. Zde naleznete všechny důležité informace, jak se k nám dostat a kde zaparkovat.

Najdete nás v centrum města Brna (OD Centrum) na adrese Kobližná 53/24, Brno-střed.
GPS: 49°11'43.3"N 16°36'44.6"E
Přístup do našich kanceláří se nachází z ulice Kobližná v přízemí obchodního domu Centrum. Hned po vstupu do budovy obchodního domu naleznete výtahy, kterými se dostanete do 5. patra, kde sídlíme. Pak už stačí jen zazvonit.

Autem

Při cestě od hlavní české dálnice D1 doporučujeme využít sjezd 194A/B (podle směru k Brnu) a pokračovat ulicí Heršpická, směr centrum. V dnešní době navigací je to hračka.
Parkování je možné na placených parkovištích v okolí centra. Například placené parkoviště u Grandu, parkovací dům Roosveltova, či parkoviště za Divadlem (jde o modré zóny a je potřeba uhradit poplatek za stání v centru města).

Městskou hromadnou dopravou 

Pokud jedete přes město nebo jste přijeli vlakem na brněnské hlavní nádraží, můžete dojít jednoduše pěšky - je to pouze 5 minut chůze. Případně nasedněte na tramvaj č. 1 (směr Řečkovice) a z hlavního nádraží vás k nám doveze (jedna zastávka). Ze zastávky Malinovského náměstí se kousek vraťte a po pravé straně uvidíte OD Centrum. Z ulice Česká můžete využít tramvaj č. 10 (směr Stránská skála). Z nádraží Královo Pole pak tramvaj č. 6, vystoupit na zastávce Moravské náměstí a příjemnou procházkou dojít po ulici Roosveltova k nám. Nebo přesednout na tramvaj č. 1 a svést se ještě jednu zastávku.

Na kole

V letním období je možné využít vlastní kolo nebo systém sdílení kol či koloběžek po Brně. Takže můžete využít pohodlnou dopravu a hustou síť cyklostezek po Brně. Z ulice Česká / Moravského náměstí jste u nás ani ne za 5 minut. Ale pohybujete se v pěší zóně historického centra města, tak opatrně.


Potřebujete poradit?

Máte dotaz ohledně našich služeb, nebo je vše jasné a chcete s námi začít spolupracovat na novém projektu? Neváhejte nás kontaktovat.

Zobrazit kontakty

Andrea Matyášová

Office manager

Andrea zajišťuje provoz našich kanceláří a hlídá všechny termíny. Pokud máte nějaké dotazy ohledně A‑WebSys, směřujte je na Andreu.