zarovka sipka kafe
#App   #Mobil   #Agile   #Redmine   #Fintech   #Scrum   #Selenium #PSD2   #WSP2   #PHP #SOAP

Tvorba WWW prezentací

Vytváříme moderní webové prezentace s podporou zobrazení na mobilních zařízeních.

Pro vaše nové webové stránky zajistíme kompletní servis včetně moderního grafického návrhu či webhostingu. V rámci tvorby WWW prezentací provádíme i přípravu na optimalizaci pro vyhledávače. Stránky jsou strukturovány tak, abychom vyhledávačům usnadnili přístup k webové prezentaci a zároveň zvýšili význam těch částí stránek, které obsahují nejdůležitější klíčová slova a fráze.

Chcete si svoje webové projekty spravovat sami? I na to myslíme! Součástí stránek může být i internetový obchod, katalog produktů nebo specializovaný vyhledávač. Připravíme vám webovou prezentaci, intranetový portál i on-line aplikaci s podporou mobilních zařízení či napojenou na Facebook nebo jiné služby třetích stran.


Potřebujete poradit?

Máte dotaz ohledně našich služeb, nebo je vše jasné a chcete s námi začít spolupracovat na novém projektu? Neváhejte nás kontaktovat.

Zobrazit kontakty

Jaroslav Gongala

Projekt manager

Jarda má pod svými křídly primárně fintechové projekty. Má mnoho zkušeností díky kterým je schopen pomoct zákazníkovi ve všech směrech v rámci celého životního cyklu projektu.